Wie zijn wij

Wij zijn Bergitte en René van Dooren

Allebei hebben we een passie om met mensen om te gaan.

We hebben elkaar ontmoet tijdens onze HBO-V onze studie. De klik was er snel.

Bergitte heeft na haar opleiding ook altijd met mensen gewerkt. Haar passie is om net even vanuit een andere invalshoek naar situaties te kijken. Zodat men er weer met een frisse blik naar kan kijken én positief weer verder kan.
René werkt sinds zijn studie in de zorg en vindt het directe contact met de mensen het mooiste in zijn werk.

 

Mensen tot rust laten komen

In 2017 had Bergitte het gevoel had dat er méér was dan elke dag hetzelfde werk te doen. “Ik kwam op een punt waarop ik merkte dat ik wel goed was voor mijn werk, maar het werk niet meer goed was voor mij zelf!”

Al snel kwam het verlangen om een gastenverblijf beginnen. "Mensen even helemaal tot rust laten komen in een fijne omgeving. Door er even helemaal uit te zijn. Alleen het 'zijn' is al genoeg, maar actief tot ontspanning komen mag ook.

De omgeving is hier zeer voor geschikt!"

 

Bed & Breakfast in Westerwolde

Omdat dit in de toenmalige woning niet kon, hebben we de tocht van Lelystad naar het prachtige Westerwolde gemaakt.

In het eerste jaar zijn we druk bezig geweest met de verbouwing om het huis geschikt te maken voor de gasten, maar ook tot een thuis voor onze thuis- en uitwonende kinderen.

We vinden het belangrijk dat zowel de gasten als onze kinderen het huis als een fijne plek ervaren om er te zijn!

 

Waarom heten we bed & breakfast 't Klontje?

Onze bed & breakfast heet bewust ’t Klontje. Toen we het huis in 2018 kochten stond de naam al op de gevel en het sluit zó aan bij waar we voor staan, dat we hebben besloten om de naam aan onze B&B te verbinden.

“ ’t Klontje” komt van Klontjebuurt, de naam van het buurtschap waar we wonen.

De naam is een associatie met het samen komen van mensen. Voor gezelligheid na werktijd, maar ook de bedrijvigheid  door veel kleine bedrijfjes in het buurtschap.

Hier klonterde men letterlijk samen door elkaar op te zoeken.

Wij verlangen met onze bed & breakfast ‘t Klontje naar echte verbinding met de gasten,  echte ontmoetingen van persoon tot persoon. We hebben om die reden bewust geen televisie in de kamers, zodat je alle gelegenheid hebt om tot rust en tot elkaar te komen.

In combinatie met de prachtige omgeving zal het een onvergetelijk verblijf worden in ons mooie Westerwolde!

Onze belofte

Ontmoeten, onthaasten en genieten staan centraal bij ‘t Klontje. Wij gunnen je een bezoek aan Westerwolde waar je tot rust komt en kunt genieten. Genieten van al het moois dat deze streek te bieden heeft.

 

Daarom worden al onze gasten warm ontvangen, krijgen oprechte aandacht, verblijven in moderne en verzorgde kamers en zijn welkom aan een met
liefde bereid ontbijt.

Bergitte & René

Prachtige kamers, met veel zorg en liefde ingericht....Een allerhartelijkste gastvrouw en gastheer...Een heerlijk ontbijt...Wat wil je nog meer? Wij hebben genoten!

Berthilde van den Berg